Κισμέτ

Με έκπληξη διαβάζω στο defencenet πως η τελευταία επίσκεψη τουρκικού πολεμικού  στη Τζια για ψημένο καφεδάκι αποτελεί την 12η μέσα στο 2010.


 

Χαρακτηριστικό του κλίματος ηττοπάθειας και τουρκοφοβίας που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι ότι διατάχθηκαν όλα τα σκάφη του Ναυτικού να μην πλησιάσουν την τουρκική φρεγάτα.

 

Aδυνατώντας να το πιστέψω ανατρέχω σε κάποια δήλωση του επιβλητικού, αποφασιστικού, μάτσο και ακέραιου ισχυρού υπεξ για να δω τι πραγματικά γίνεται.

Ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη Συνέντευξη τύπου ΥΠΕΞ κ. Δ. Δρούτσα στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Υποθέσεων (Βρυξέλλες 14/12/10): Τι σχόλια έχετε να κάνετε για την διέλευση της τουρκικής φρεγάτας σήμερα στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης;

Απάντηση υπέξ: Αν θέλετε το σημερινό περιστατικό αποτέλεσε άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα των επιχειρημάτων μας για να καταδείξουμε ακριβώς αυτή την παραβατική συμπεριφορά από πλευράς της Τουρκίας.

 

Αααααα… πες το έτσι. Στα πόσα καιγόμαστε;

Θα χουμε προλάβει να δούμε τουλάχιστον πώς τελειώνει το Κισμέτ και ο Ονούρ με την γκόμενά του που θέλανε δεν ξέρω και γω πόσα χιλιάδες ευρώ για να εμφανιστούν για μια ώρα στην Αθήνα;

Πείτε, μην μας κρατάτε άλλο σε αγωνία «με λαχτάρα να σε μοιράζομαι» που λεγε και ο σύζυγος τέως υπουργού!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.