Ο θεός της αδικίας

«… με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βούρο» όπως προλαβαίνω να ακούσω στο σποτ.

 

Δηλαδή οι βουλευτές – ηθοποιοί – τραγουδιστές και γενικότερα οι σταρ του Κοινοβουλίου, έχουν δικαίωμα να έχουν δεύτερη δουλειά, και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα να το διαφημίζουν (και τι δουλειά ε!) ενώ ένας απλός υπάλληλος του Δημοσίου των 800 και 1200 ευρώ, έτσι και κάνει το λάθος να ανακοινώσει ότι απασχολείται και αλλού κινδυνεύει με Πειθαρχικό! Και προκειμένου να μη χάσει ούτε τη σίγουρη δουλίτσα του… αναγκαστικά δουλεύει με μαύρα!

 
 
 

Αλήθεια… εκεί στη ΝΔ τόσο πολύ δεν τους νοιάζουν οι εργαζόμενοι της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ; Σχεδόν 130 άτομα που εργάζονταν σε εφημερίδα της παράταξης, είναι απλήρωτοι τόσους μήνες και δεν πρόκειται να γίνουν ούτε καν άνεργοι μιας και ο Σαραντόπουλος τους εξαναγκάζει σε παραίτηση με τρισάθλιες μεθόδους αρνούμενος την καταβολή απαζημιώσεων. Όσο για μια νέα εργασία… ούτε λόγος τέτοιες εποχές που ο χώρος των ΜΜΕ υποφέρει από την κρίση και γίνεται κανονική σφαγή για μια θέση στον ήλιο!

Δεν μπορούν να κάνουν κάτι στη ΝΔ; Να παράσχουν νομική στήριξη, ηθική, ψυχολογική, οικονομική και πρακτική όπως το να τους βοηθήσουν να απορροφηθούν σε κάποιο άλλο μέσο της παράταξης; Κάτι τέλος πάντων!

Προφανώς θα βαρέθηκαν να έχουν τόσα πολλά ΜΜΕ με το μέρος τους, οπότε ένα λιγότερο τι και ποιον πειράζει… Πέραν από τους εργαζόμενους της ιστορικής εφημερίδας που έχουν φτάσει στα όρια της ψυχικής και σωματικής εξαθλίωσης δηλαδή.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.