Απλά μαθηματικά

Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα σήμερα στις ειδήσεις (τελευταίο θέμα στο μέγκα) πως ο Σεραφείμ τα έβαλε με τους μουσουλμάνους χαρακτηρίζοντας ως αντισυνταγματική την ανέγερση τζαμιού καθώς η ίδια η φύση του Ισλάμ προσβάλλει και κακοποιεί βάναυσα την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα του ανθρώπου γενικά κλπ.

 

Κατ’ αρχήν… ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ! Είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος της Εκκλησίας παίρνει σαφή και ξεκάθαρη θέση για το πισλάμ!

 

Κατά δεύτερο… Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, πάντως προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει ξεσηκωθεί ο ανάλογος ντόρος που είχε προκληθεί με τις δηλώσεις του για τους Εβραίους σύμφωνα με τις οποίες εκείνοι φταίνε για τα όσα πάθαμε με το μνημόνιο ΠΑΣΟΚ.

 

Κατά τρίτο… Θα μπορούσε κάποιος ίσως να ενημερώσει τον Σεβασμιώτατο (γιατί προφανώς το αγνοεί) πως οι πρόγονοι του ΠΑΣΟΚ (ΠΑΚ) εκπαιδεύονταν στρατιωτικά και πολιτικά στα στρατόπεδα (κυριολεκτικά και ιδεολογικά) Παλαιστινίων. Ισλαμιστών. Κοινών. Σαν κι αυτούς που καταδίκασε για τους προφανείς λόγους που κάθε άνθρωπος βλέπει και κάθε ανθρωποειδές αρνείται.

 
 

Η εξίσωση είναι πολύ απλή.

 
 
 

Συμπληρωματικές συνιστώσες: Αυτοί που υιοθετούν το μότο «οι Εβραίοι φταίνει για όλα», οι κλασικοί εβραιο-μισήτροι που θα λεγε και ο Γούντι Άλεν, συμφωνούν με την επιχειρηματολογία της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, ταυτιζόμενοι πλήρως παράλληλα και με τις ρητορικές των Αχμαντινετζάντ/Ερντογάν καθώς και με την πλειοψηφία της αριστεράς ανά τον κόσμο που πιστεύει πως η 11η Σεπτεμβρίου είναι προϊόν… δυτικής προπαγάνδας.

 

 

Και μία ακόμη. (και η μετάφρασή της εδώ)

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.