Αυτό κι αν είναι real!

Αυτά είναι νέα. Ο μεγαλοεκδότης της κεντροδεξιάς (πώς λέμε ολίγον έγκυος ή πέντε κιλά αγάπη) παράταξης βγάζει προς τα έξω τον ηγέτη της Εκκλησίας μας (των Αθηνών και πάσης της χώρας) θυμωμένο. Έξαλλο. Τα χει πάρει ο άνθρωπος και φαίνεται:

«Δεν μπορώ να ανεχθώ να υποτιμούν την Επανάσταση.»

Αμέ.

Το ότι ενθαρρύνει όμως τη λαθρομετανάστευση, στέλνοντας μάλιστα τους απαραίτητους συμβολισμούς μέσα από την ίδια την πολύπαθη ενορία του Αγίου Παντελεήμονα μετατρέποντάς την σε κωλόμπαρο πολυτελείας με το σύζυγο της «σας χέζω όλους με τη βιλάρα μου στη Πάρο» σοσιαλίστριας ψωνάρας από το Ισλαμαμπάντ.

Το ότι κάνει καλύτερες κι από το mega αβάντες στα πασοκόσκυλα που ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο να υπερασπίζονται το συμφέρον της πατρίδας.

… είναι η ανοχή κατά τον πάτερ Τζερόνιμο.

Και επειδή ακριβώς δεν ανέχεται να υποτιμούν την Επανάσταση… αποκαλεί όσους θέλουν την απελευθέρωση από τις κατοχικές δυνάμεις των ελληνικών κομμάτων και αλητών με σπόνσορα την Siemens… τρομοκράτες!

Για να το καταλάβω δηλαδή… Δεν μπορεί να ανεχθεί να υποτιμούν το ’21, αλλά δεν ανέχεται πολίτες να ζητούν την ελευθερία τους το ’11, και είναι μάλιστα και τρομοκράτες όσοι ζητούν κρεμάλες στο Σύνταγμα για όλα τα ΚΑΘΙΚΙΑ που γάμησαν τη χώρα.

Δεν ανέχεται να υποτιμούν τη μάχη, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να χάσουμε τον πόλεμο μιας και είναι στο πλευρό του εχθρού.

Άραγε Μαντέλης, Τσουκάτος, Πάγκαλος, Τσοχατζόπουλος, Γείτονας, Καρχιμάκης, Πάγκαλος, Παπανδρέου, Πάγκαλος και λοιποί Πάγκαλοι να συμφωνούν; Μπααα…

Κι όλα αυτά από τον «έχει πλάκα να το παίζω δεξιός, αλλά δεν έχω και καμια τρελή όρεξη να ακολουθήσω τις αρχές της Δεξιάς για αυτό και μοστράρω στα παράθυρά μου την μαντάμ «είμαι Πρόεδρος» και τον κατάπτυστο Καρατζαφέρη που μιλάει με φόντο τον Άη-Γιώργη, αλλά αφήνει τη γυναίκα συνεργάτη και κουμπάρου του να γεμίζει, και να πλουτίζει από τις βλαχοκιτς πίπες της τρας τιβί και του συστήματος γενικότερα».

Ναι μωρέ, από τον εμπνευστή του  «κουρασμενότερου», που όμως όπως δήλωσε, κατόπιν εκλογών εννοείται, η κατά τα λοιπά τότε πολύ μοδάτη χλαπάτσα, αφορούσε τελικά τη διαδοχή και την ίντριγκα γύρω από αυτήν.

Για τα πανηγύρια το σκηνικό. Αλλά με τόσες μαϊμούδες τριγύρω, δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.