Πρωτάθλημα οπερέτα

Επίλογος στην κωμωδία…

Μέχρι απόψε τηρήσαμε την υπόσχεσή μας να μην αναφερθούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς το «πρωτάθλημα» τελείωσε με την αλητεία στο κρατικό γήπεδο του Φαλήρου, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μην μας θεωρούν και μαλάκες οι… «εγγυητές»…

Σήμερα λοιπόν, ολοκληρώθηκε και «τυπικά» η υπερπαραγωγή του «πρωταθλήματος» Πειραιά και παραρτημάτων ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα τέτοιου επιπέδου τσίρκο. Με αστείες αποβολές, με βουτιές και πέναλτυ, με τα ball boys να φεύγουν, να επιστρέφουν και να ξαναφεύγουν, με τον αγώνα να παίζεται ενώ κυκλοφορούν μπράβοι εντός του αγωνιστικού χώρου, με τον μισό πάγκο να αποβάλλεται αλλά να αρνείται να φύγει και τον χρόνο των καθυστερήσεων να αναλώνεται σε ένα ωραιότατο νέο παιχνίδι που θυμίζει ελαφρώς τα «μήλα», στο οποίο οι ποδοσφαιριστές τρέχουν να πιάσουν τις μπάλες που πετούν οι «φίλαθλοι» πριν… μπιστήσουν τρεις φορές!

«ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ»

Κερασάκι στην τούρτα η εμφάνιση του υπόδικου μεγαλοπαράγοντα (αναφερόμαστε σε απόλυτο μέγεθος) ο οποίος βγάζει στην Ευρώπη την ομάδα που μονοπωλεί τις Πανευρωπαϊκές λίστες «ύποπτων» αγώνων της UEFA. Όχι κύριοι της UEFA δεν αστειευόμαστε, η Ελλάδα στέλνει στην Ευρώπη ΔΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ προς τέρψιν των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων που δεν βλέπουν την ώρα για την έναρξη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Αυτή ήταν λοιπόν η γεύση που μας έμεινε από το φετινό «πρωτάθλημα», η ομάδα του Βαρδινογιάννη και του Γιαννακόπουλου… Μία γεύση από το μέλλον με μπόλικη γαρνιτούρα από το παρελθόν.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να αισθάνονται δικαιωμένοι οι «λειτουργούμε σαν 30%», όσοι έβγαζαν τα εξώφυλλα για τις γλάστρες, οι υπάλληλοι της Καλλιθέας που έφτασαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στο σημείο να χάνει με 2 κόκκινες και 2 πέναλτυ από κάτι περαστικούς. Η ομαδάρα του νταμπλ που απαξιώθηκε από τις 2 οικογένειες, που βγήκε στον πλειστηριασμό από τους ίδιους και που… «πτώχευσε» από τους ίδιους.

Πλέον δικαιωμένοι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, «εγγυητές» αφού πετύχατε την απόλυτη καταστροφή της ομάδας, το απολύτως αβέβαιο μέλλον και ήδη έχετε βρει και τους «υπαίτιους»… Τους γράφοντες σε αυτήν την σελίδα…

Υ.Γ. 1: Η σημερινή δημοσίευση είναι ΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ. Στις επόμενες ημέρες έχουμε να πούμε πάρα πάρα πολλά…

Υ.Γ. 2: Συγχαρητήρια στους παίκτες (και το εννοούμε) που γνωρίζοντας λίγο-πολύ ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ «πτωχεύει» και «διαλύεται» από τους «εγγυητές», πελαγωμένοι, αβοήθητοι, μόνοι τους εναντίον όλων, ακόμη και της ίδιας τους της διοίκησης έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν.

Υ.Γ. 3: PLAY για εμάς, OFF για εσάς…

Υ.Γ. 4: Λίγο πριν εμφανιστεί ο Βγενόπουλος και η ΠΕΚ είχαμε σε μια ανάλογη στιγμή με ένα άλλο κείμενο από τούτη εδώ τη σελίδα καλέσει κάθε «μεγαλόσχημο» Παναθηναϊκό που ενδιαφέρεται για την ομάδα να επέμβει… Τώρα, ύστερα απ’ όλα όσα έχουμε ζήσει, δεν καλούμε κανέναν. Εμείς θα είμαστε εκεί που πρέπει. Και όποιος πραγματικά είναι Παναθηναϊκός, ας το δείξει. Αν δεν το δείξει, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα… Καταλαβαινόμαστε, έτσι;

greenwebfans

 

===

υγ:

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ γλεντάει άλλο ένα πέτσινο των γαύρων

 

 

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.