ΝΑΖΙ κανείς και να μιζεί

Σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων παρακολουθήσαμε με δέος τη συνεδρίαση για την προκαταρκτική για την υπόθεση των υποβρυχίων. Μίλησε και ο Τσοχατζό και διαβεβαίωσε πως το δημόσιο συμφέρον, η αγάπη για την παράταξη και τον ιδρυτή της, βεβαίως και η δημοκρατία, υπήρξε, είναι και θα είναι ο μοναδικός (και μοναχικός επίσης) γνώμονας που κράτησαν ποτέ τα χέρια του για τη χάραξη της πολιτικής εκείνης που αντανακλάει δημιουργικά τη συνείδησή του τρεις δεκαετίες τώρα (από το ’74).

Ήταν πολύ συγκινητική η ατμόσφαιρα και η έκσταση κορυφωνόταν κάθε φορά που η κάμερα έπεφτε πάνω στον υπουργό Άμυνας, που μπορεί να μην ξέρει να χειρίζεται άλλο όπλο πλην των μαχαιροπήρουνων, αλλά δε βαριέσαι, αν μπουκάρουν οι Τούρκοι στη Θράκη θα είναι σε θέση να τους κεράσει τουλάχιστον κοψίδια. Και είναι ιστορικά τα πλάνα γιατί συνθέτουν μαζί με όλη την υπόλοιπη αίθουσα, το μοναδικό είδος που παράγει το ελληνικό κράτος της τιμημένης μεταπολίτευσης: τη φαρσοκωμωδία.

Με φόντο τον νόμο-έκτρωμα του Βενιζέλου περί μη-ευθύνης υπουργών, πώς να καταφέρω να συγκρατήσω τα δάκρυα που κύλαγαν στα μάγουλα ακούγοντας τον Άκη…

 

 

Τι έκανες στον πόλεμο μπαμπά;

Νωρίτερα ωστόσο, άκουγα ανατριχιασμένη τον μικρό Πλεύρη να εκθειάζει τους γερμανικούς θεσμούς, υπογραμμίζοντας πώς να! «ο 72χρονος (!!) κ. Χάουν από το ΔΣ της Ferrostaal είναι σήμερα προφυλακιστέος! Ορίστε! Αυτά είναι κράτη!» μπλα μπλα «…οι κακόμοιροι Γερμανοί έλεγαν πως δεν μπορείς να κάνεις μπίζνες στην Ελλάδα αν δεν λαδώσεις!» θέλοντας να τους λυπηθούμε για τα δεινά που τραβούσαν μαζί μας οι δύστυχοι. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, τόνισε πως σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ferrostaal «η μίζα στην Πορτογαλία (σ.σ.: έτερο μέλος των pigs που επίσης καλωσόρισε η Μέρκελ στο ΔΝΤ και το μηχανισμό σήριξης) δεν είναι τίποτα μπροστά στην Ελλάδα! Η Πορτογαλία είναι νηπιαγωγείο μπροστά της!». Και για να μας φύγει και το τελευταίο ίχνος απορίας, πρόσθεσε πως ο Γερμανός πρώην Δ/ντής του Ελ.Βενιζέλος δήλωσε πως «η δωροδοκία στην Ελλάδα είναι σαν το φιλοδώρημα!»

Where is Christoforakos ΡΕ καραγκιόζη?

Βανάκι της Siemens στην υπηρεσία των Ναζί

 

 

«Τα γιαούρτια θα γίνουν καλάζνικοφ»

H Siemens και οι φούρνοι, ο Νικόλαος Χριστοφοράκος, πατέρας του Μιχάλη Χριστοφοράκου συνεργάτης του Χίτλερ, ο KRUPP συνεργάτης του Χίτλερ και σήμερα η ThyssenKrupp που δίνει αμάξια στον κάθε ανύπαρκτο τιποτένιο Μίχα και μίζες στους ξεφτίλες αντιπροσώπους του ντοπαρισμένου ελληνικού κοινού, o Βουρλούμης των Σουφλιά-Παπακ και η θέση στο ΔΣ του Σκάι, το mega να μη λέει λέξη για όλα αυτά και να περιορίζεται μονάχα στο πιασάρικο απόσπασμα για τα γιαούρτια (πέσαμε απ’ τα σύννεφα πάλι), και η ζωή που δεν συνεχίζεται.

Με εργάτες της Ζίμενς

 

 

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.