Όλα τα P.I.G.S. στη λάσπη…

Έξαλλοι οι Ισπανοί απειλούν με μηνύσεις για δυσφήμηση των προϊόντων τους με τις νοικοκυρές να δηλώνουν πως «οι Γερμανοί μας ζηλεύουν και είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι» και τους γεωργούς να καταναλώνουν αγγούρια μπροστά στην κάμερα για του λόγου το αληθές.

Σώπα… Οι Γερμανοί;

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο του Βερολίνου με τις διοξίνες, το οποίο πέρασε με πρωτοφανή μουλωχτό τρόπο στην αφάνεια από την ευρωπαϊκή επικαιρότητα, τώρα και τα αγγουράκια:

«Έχουμε απογοητευτεί από τη διαχείριση της κατάστασης στη Γερμανία», τόνισε η ισπανίδα  υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ρόζα Αγκιλάρ και κατηγόρησε τη Γερμανία ότι ενοχοποιεί τα ισπανικά αγγούρια μετά τους θανάτους που προκάλεσε η κατανάλωσή τους ζητώντας μια ευρωπαϊκή λύση στην πτώση των πωλήσεων των φρέσκων λαχανικών. Πιο συγκεκριμένα, έστρεψε ευθέως τα βέλη της εναντίον των γερμανικών υγειονομικών αρχών πως προέβησαν σε αθέμιτες δηλώσεις βάζοντας στο στόχαστρο την Ισπανία ως προέλευση της μόλυνσης, χωρίς να έχουν αξιόπιστα στοιχεία και δημιουργώντας ζημιές στη χώρα της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ κάθε μέρα!

Κατά τα άλλα «αχ αυτοί οι διεφθαρμένοι, ανήθικοι, επικίνδυνοι Έλληνες».

Τι είπαμε ότι έγινε με τις διοξίνες και τα βακτηρίδια στην πολιτική, την αλήθεια, την Ιστορία και την ίδια την ευρωπαϊκή ιδέα;

 

Α ναι, ξεπλύθηκαν στο πλυντήριο της Ζίμενς.

 
 
 
 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.