Τροφική «αλυσίδα»

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα τρόφιμα μετατρέπονται σε όπλα, που λειτουργούν όμως επιθετικά εναντίον του ανθρώπου.

Συνεχίζουν να αυξάνονται όπως διαβάζουμε, τα κρούσματα από το E.coli με τα τελευταία θύματα να είναι παιδιά. Η κατάσταση της υγείας του ενός μάλιστα έχει επιδεινωθεί και βρίσκεται σε κώμα.

Συγκεκριμένα, 8 παιδιά έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο της Γαλλίας, αφού κατανάλωσαν κατεψυγμένα βοδινά μπιφτέκια τα οποία είχαν αγοραστεί από καταστήματα γερμανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ.

Οι υγιεινομικοί υπεύθυνοι πάντως δεν συνδέουν αυτό το στέλεχος με τον τύπο του βακτηρίου E.coli που έχει προκαλέσει το θάνατο 39 ανθρώπων στην Ευρώπη, κυρίως στη Γερμανία, και ο οποίος φαίνεται να προέρχεται από φύτρες φασολιού.

Η συγκεκριμένη παραλλαγή του E.coli που μάθαμε μέσα από τα φασολάκια της Βόρειας Γερμανίας, απέκτησε ανοσία σε 8 κορυφαία αντιβιωτικά , και μπορεί και λαμβάνει τουλάχιστον δύο θανατηφόρες γονιδιακές μεταλλάξεις. Ενδέχεται όλο αυτό να το προκάλεσε μόνο του το βακτήριο, τυχαία, και αυτή είναι μια εκδοχή εξίσου τρομακτική όσο εφιαλτικό είναι και το ενδεχόμενο να είναι το στέλεχος αυτό αποτέλεσμα κάποιου εργαστηρίου.

Έχουν καταναλωθεί τόσα πολλά αντιβιωτικά από ζώα και ανθρώπους, και όλα αυτά γυρνάνε και περνάνε στα στοιχεία που συνθέτουν την κοπριά με την οποία μεγαλώνουν τα λαχανικά, ή το νερό με το οποίο ποτίζονται. Φαύλος κύκλος μετάλλαξης. Είτε το στέλεχος αυτό υπήρξε η «άμεση» προέκταση ανθρώπινου χεριού, (κάτι διόλου απίθανο, δεδομένου ότι το E.coli περνάει άπειρες ώρες τα τελευταία χρόνια στα εργαστήρια), είτε είναι μια φυσική εξέλιξη, η ουσία παραμένει η ίδια: έχουμε χάσει τον προορισμό μας. Οι καιροί δείχνουν τις δικές τους κατευθύνσεις και τα συμπτώματά τους είναι εμφανή.

Θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς για παράδειγμα, ανοίγοντας λίγο το πλάνο και συνυπολογίζοντας το γενικότερο κλίμα απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής, όπως σημειώνει το συγκεκριμένο άρθρο στο natural news, πως ο πανικός με το E.coli προκλήθηκε στα λαχανικά, σε μια εποχή που η Ε.Ε. απαγορεύει τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής, το γνωστό «η φύση θεραπεύει και η συμβατική (χημική) ιατρική μπορεί να κάνει και μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι καλό». Συνεπώς, το επόμενο βήμα είναι να απαγορευτούν και τα λαχανικά, τα φρούτα και όλοι οι καρποί που έρχονται από τα σπλάχνα της γης και φέρνουν τον άνθρωπο σε άμεση επαφή μαζί της. Είτε γιατί θα θεωρούνται απ’ ευθείας ως επικίνδυνα και επίφοβα είτε γιατί θα παράγονται αποκλειστικώς ως γενετικώς τροποποιημένα, κάτι που θα λειτουργεί εξίσου, αν όχι περισσότερο, απωθητικά.

Είναι αποδεδειγμένο και γνωστό πως τα λαχανικά και τα φρούτα είναι πηγές ζωής, οι «ασπίδες» που ενισχύουν το ανoσοποιητικό, είναι κάτι παραπάνω όμως από προφανές πως αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών καθώς αν η ανθρωπότητα ακολουθούσε ένα φυσικό τρόπο ζωής, ως γνήσιο παιδί της Γης, θα προκαλούσε ένα ντόμινο αλλαγών στην καθημερινότητα, τα ήθη και τα έθιμά της, από τη δημιουργία ενός πιο υγιούς και καθαρού οργανισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κρίση μας, μέχρι το τέλος του υπερκαταναλωτισμού και το λουκέτο όλων αυτών των εταιρειών. Κατ’ επέκταση, την υιοθέτηση μιας άλλης πολιτικής θέσης, σαν άτομα και σαν είδος.

Οι Ινδιάνοι για παράδειγμα, θεωρούσαν όλες τις αρρώστιες του σώματος, πληγές της ψυχής, και προμηθεύονταν τα «φάρμακα» αποκλειστικά από τη Φύση. Νοσοκομείο ήταν το δάσος, η φωτιά, τα βότανα, τα άστρα, η προσευχή, η αγάπη και η συμπόνια, οι πρόγονοι, η ησυχία, οι φωνές των ζώων και το φύσημα του ανέμου και του φλάουτου. Οι Ινδιάνοι όμως έχασαν πρώτα τη γη τους από τον «πολιτισμό» και αργότερα κατέληξαν αλκοολικοί, τζογαδόροι και πειράματα του κάθε σούπερ ιού των χοίρων. Ήταν όμως πάνω από όλα τα βότανα που έφερναν τη γιατρειά. Αυτά τα δώρα της Φύσης που ο σύγχρονος άνθρωπος αγνοεί στο όνομα της παρακμής του.

Mια νεαρή ναβάχο, παρακολουθεί τον γιατρό της (δεξιά) που μαζί με τον βοηθό του ζωγραφίζουν σχέδια στην άμμο, πρακτική που αποτελεί μέρος της θεραπείας της

Αυτές οι πρακτικές υπήξαν κτήμα όλων των αρχαίων και παγκόσμιων πολιτισμών. Σήμερα όμως, οι καιροί φτάνουν στο τέλος τους. Τα πάντα αλλοιώνονται με κύριο στόχο την ολική μετάλλαξη του ανθρώπου. Σκόπιμα ή όχι, σε κάτι μη Ανθρώπινο.

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.