Και του ‘κανε ένα μαλλί…

Το ανέκδοτο της ημέρας.

Συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεργαστούν για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον γάλλο να υπόσχεται να φέρει όλη εκείνη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείται προκειμένου τα γήπεδά μας να γίνουν αδιάφθορα και καθαρά.

Ο γάλλος μεγαλοπαράγοντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου άκουγε τον έλληνα Πρωθυπουργό συγκλονισμένος και έντρομος από την παραζάλη που δημιουργεί το βάθος του βόθρου στο οποίο ατυχώς και συμπτωματικώς έχει υποπέσει (και) η Σούπερ-Κλίκα. Μάλιστα, όταν η ιστορία έφτασε στους Γερμανούς και την άλωση που έχουν κάνει εμμέσως πλην σαφώς, και στο άθλημα του λαού, ο Μισέλ Πλατινί αλλήθωρος και ημι-λιπόθυμος πια από τα όσα άκουγε φέρεται τελικά να αναφώνησε  «δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες — Στάνες και βουβάλες να γίνουν όλα ρημαδιό … Με κομπίνες και τερτίπια κονομάω ποσοστά
και θα πάρω πέντε σπίτια στην Ακρόπολη μπροστά.»

Χορηγίες και μίζες, σε ένα κουβάρι που χάρη στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης είναι προορισμένο να ξεδιπλωθεί ως το κόκκαλο, υπό το άγρυπνο, άπλετο φως του Παύλου Γερουλάνου, που έχει ήδη εφοδιάσει τον Νικητιάδη με κούτες από αντιηλιακά, δείκτη 150, μην τυχόν και πάθουμε κανά έγκαυμα. Έλεγε, έλεγε, και τι δεν του έλεγε πια ο Πρωθυπουργός μας, αγανακτισμένος και σίγουρος πως έτσι και ο γαύρος επιστρέψει τα πέτσινα, το ράγισμα του ενός και μόνο εκ των συγκοινωνούντων δοχείων, θα είναι τόσο δυνατό που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρης της μαφίας που μας φόρτωσε το άπειρο χρέος για 2 τουλάχιστον αιώνες ακόμα. Τι διαπλεκόμενα, δημόσιοι οργανισμοί, ξέπλυμα χρήματος, βενζίνη  (στα ύψη κι αυτό είναι άδικο, για αυτό το λένε βενζιν-άδικο), πρέζες, νονοί της νύχτας, όλα opengov.

Από την πλευρά του ο Πλατινί, προκειμένου να διαβεβαιώσει και να καθησυχάσει τον Πρωθυπουργό Γιώργο πως όλα θα πάνε καλά, όλα ευρωπαϊκά, του έφερε μία πτυχή για παράδειγμα, από την πολιτική της ΟΥΕΦΑ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως για κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δεν πολυακούγονται όσο θα έπρεπε από τους γραφιάδες του δήμου, αρνείται ελέγχους αντιντόπινγκ από άλλους γιατρούς, και επιβάλλει τον δικό της κλιμάκιο πάνω στη WADA, στέλνοντας τις φήμες που προέκυψαν μετά την ασθένεια του Αμπιντάλ, περίπατο. Ασφαλώς, το ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τρέχουν τούμπανο από πάνω μέχρι κάτω, στη τσίτα σε όλη την έκταση του γηπέδου, επιδεικνύοντας παράλληλα την ειδικότητά τους στην τσεκουροξυλοκοπτική, είναι παντελώς άσχετο.

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.