Η αβάσταχτη ελαφρότητα των ΜΜΕ

Βούτηρο στο ψωμί των εχθρών της ελευθερίας το έγκλημα του Νορβηγού.

Η «εικονική» πολιτική πληροφόριση στην Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν αρκετά μονότονη και μικροπολιτική, και οι βόλτες στα φόρα αποδείκνυαν την αριστεροσύνη που δέρνει αρκετούς κόσμους με τα γνωστά συνθήματα περί «σιωνισμού», δάχτυλου των ΗΠΑ παντού, λευτεριά στο σύντροφο τάδε και λοιπά σχετικά. Οι εξαιρέσεις υπάρχουν μόνο για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα της πολιτικής κενότητας.

Όσα δεν έμαθα από όλα τα ελληνικά μέσα μαζί, τα έμαθα αρχικά στο YouTube. Kυρίως από χρήστες απλούς πολίτες, καθημερινούς ανθρώπους, Αμερικανούς ως επί το πλείστον αλλά και πολλούς Ευρωπαίους, που προειδοποιούσαν για την αλλαγή της σελίδας μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Μέσα από τις δικές τους φωνές, και ενώ το ένα έφερνε το άλλο με τη συνδρομή του μέγα θείου Google, άρχισα να γνωρίζω και το Ισραήλ καλύτερα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήμουν μάλλον ουδέτερη απέναντι στο Μεσανατολικό, θεωρώντας το γενικά και αόριστα κάτι σαν Γόρδιο Δεσμό που δεν μπορεί να λυθεί όμως ποτέ αφενός για να μας θυμίζει τη σκοτεινή πλευρά της φύσης πατέρας της οποίας είναι ο πόλεμος, αφετέρου επειδή τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι πάντα πολύ πιο ισχυρά από τα έθνη και τα κράτη.

Η στροφή του δρόμου ήταν αποκαλυπτική. Αν και είχα γνωρίσει το εύρος της παραπλάνησης που στήνουν τα ΜΜΕ κυρίως από την αλλοίωση της πραγματικότητας μέσα από τα όσα προβάλλουν, στο συγκεκριμένο θέμα όμως είδα την αλήθεια να βρίσκεται κυρίως σε εκείνα που δεν λένε.

Δεν μιλάνε ποτέ για παράδειγμα για το τι είναι το Ισλάμ. Μια θρησκεία αμιγώς ιμπεριαλιστική που φύσει και θέσει έχει ως σκοπό ζωής την επιβολή της έναντι όλων των άλλων πολιτισμών. Η πνευματική κατάκτηση του ουρανού στο Κοράνι, διέρχεται μέσω της κατάκτησης εδαφών. Τελεία και παύλα. Όπου δεν πίπτει Μωάμεθ, πίπτει γιαταγάνι (αυτό που σε ξαπλώνει). Αυτή η απλή πρόταση, δεν είναι προπαγάνδα. Είναι Νόμος.

Πάνω σε αυτό το Νόμο, με το «ιερό» βιβλίο στο ένα χέρι και το καλάζνικοφ στο άλλο, βασίστηκε και βασίζεται και η ίδρυση της Χαμάς, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, οι μειονότητες που γίνονται πλειονότητες στην Αγγλία, οι πολυάριθμες εγκληματικές οργανώσεις που αιματοκυλάνε την Αφρική, οι 300 της Υπατίας.

Το Μεσανατολικό έγινε ξαφνικά πιο απλό στην κατανόησή του: οι μουσουλμάνοι της Γάζας δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ. Οι διαφορές τους δεν είναι στις λεπτομέρειες επί της αρχής, γιατί δεν υπάρχει βάση συμφωνίας. Ως γνήσιοι συνεχιστές της ναζιστικής Γερμανίας, οι τζιχαντιστές δεν αποδέχονται εκ πεποιθήσεως το ισραηλινό κράτος αν και από μία πλευρά θα τους βόλευε όπως λένε να μαζευτούν όλοι οι Εβραίοι εκεί για να μπορούν να τους «σπρώξουν στη θάλασσα πιο εύκολα».

Τότε κατάλαβα γιατί έχει καλλιεργηθεί συστηματικά από τα ΜΜΕ το μίσος εναντίον του Ισραήλ, πότε υποσυνείδητα, πότε συνειδητά, πάντα όμως μεθοδικά με την τακτική της προπαγάνδας. Γιατί παρά τα όσα διατείνονται οι περισσότεροι «φωστήρες» σχολιαστές της μπλογκόσφαιρας ή τα «μεγάλα πνεύματα» τύπου Βότση (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, είτε γιατί έχουν φάει πολύ καλά από το αραβικό καθεστώς, είτε γιατί είναι απλά ανεγκέφαλοι), τα κανάλια και οι εφημερίδες είναι εναντίον του Ισραήλ. Και ο λόγος; Είναι Έθνος. Κανονικό, δυνατό, πραγματικό. Με γλώσσα, σύνορα, θρησκεία. Έθνος που θέλει να συνυπάρξει ειρηνικά.

Για αυτό και πάντα, μα πάντα στις ειδήσεις θα ακούσεις: «Το Ισραήλ έκανε αυτό, το Ισραήλ έκανε εκείνο, οι κάτοικοι της Γάζας έπαθαν αυτό ή το άλλο.» Και σε παράλληλο χρόνο θα μας ζαλίζουν για το ποιος τσακώθηκε με τον Ραγκούση μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αν ο Καραμανλής αγκάλιασε με το ένα ή με τα δύο χέρια τον Σαμαρά και τι σημαίνει η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, τι δήλωσε ο Καρατζαφέρης και τι όπερα έπαιξε το Μέγαρο με χορηγία της Eurobank.
Αποπροσανατολισμός∙ η πρώτη και τελευταία φύση της καθεστωτικής ενημέρωσης.

Ποτέ δεν θα σου πουν δηλαδή τι είναι η Χαμάς, τι πιστεύει, πού δεν πιστεύει, ή τι και ποιον υποστηρίζει στην Κύπρο.

Ή ποια είναι τα σχέδια του ισλαμικού στρατού που θα ξεκινάει από το Πακιστάν και το Ιράν και θα περνάει μέσω από την Τουρκία για να φτάνει στην Αφρική μέχρι τα Βαλκάνια, φουσκώνοντας από περηφάνια τα στήθη του Ερντογάν.

Δεν θα σου πουν τι γίνεται στο Αφγανιστάν ή τη Σομαλία, πόσες γυναίκες υποφέρουν από τη Σαρία και πού, πέφτοντας θύματα κακοποίησης και βιασμού σε σημείο να επιζητούν στην αυτοκτονία τη λύση στο αδιέξοδό τους, πόσα παιδιά υποφέρουν από λιμό και τον εμφύλιο των ισλαμιστών, πόσο αίμα χύνεται σε φυλακές, σπίτια, στο δρόμο, στις εκλογές.

Δεν θα σου πουν ότι «οι φτωχοί μετανάστες» της Νομικής βρέθηκαν με κλεμμένα, ούτε καν θα αναφέρουν πως ο φράχτης του Παπουτσή ακυρώνεται επειδή ενοχλεί την Τουρκία.

Την επόμενη φορά όμως που θα πας να πεις κάτι εσύ, θα αρχίσει το ρεσιτάλ: «Τέτοια πίστευε και ο Νορβηγός και αιματοκύλυσε τόσους αθώους, τα ίδια θες να κάνεις και εσύ, δεν έχεις καμία διαφορά. Ντροπή. Ου. Έξω. Κάτω η ισλαμοφοβία.»

Πλέον και σταδιακά, το Ισλάμ στο σύνολό του θα εξισωθεί με τα άμαχα θύματα του παρανοϊκού Νορβηγού. Η επίθεσή του ήρθε σε μία πολύ βολική στιγμή.

Ωστόσο, στο ίντερνετ, υπάρχουν ακόμα διέξοδοι πλουραλισμού. Οι συνειδητοποιημένοι πολίτες του κόσμου οργανώνονται, μπορούν να έχουν το δικό τους κανάλι απέναντι στο κάθε «cnn», τη δική τους εφημερίδα απέναντι στους κάθε «times».

Στα τόσα ενδιαφέροντα ενημερωτικά ταξίδια που με έσωσαν από την αναγκαστική μου απομόνωση από την ελληνική πραγματικότητα, άκουγα, διάβαζα, ανακάλυπτα, γνώρισα γνώμες και επιχειρήματα εκφρασμένα από ξεχωριστές προσωπικότητες, ανθρώπους με ήθος που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και το απαραίτητο ιδεολογικό υπόβαθρο να υποστηρίζει σε κάθε σημείο την ορθότητα των θέσεών τους.

Μέσα από στοιχεία και αριθμούς, γεγονότα και δεδομένα, γνώρισα μία πραγματικότητα που η ελληνική «βιτρίνα» αγνοεί συστηματικά παριστάνοντας ότι δεν υπάρχει.

Ο Ρόμπερτ Σπένσερ, είναι ένας από τους πρωτοπόρους του καθημερινού αγώνα κατά του ισλαμοφασισμού, αλλά και ένας από τους πρώτους που δέχτηκε επίθεση ως ηθικός αυτουργός του μακελειού της Νορβηγίας. Όσο τρομακτική ήταν η πράξη του τρελού, εξίσου καταδικαστέα και άδικη είναι και η στοχοποίηση που υπέστη. Στο πρόσωπό του κατακρίνονται και όλοι οι υπόλοιποι ελεύθεροι άνθρωποι που βλέπουν την υπαρκτή απειλή του Ισλάμ να εφαρμόζει με μαθηματική ακρίβεια την εξάπλωσή της. Άνθρωποι που αρρωσταίνουν όταν ένας φανατισμένος φοράει εκρηκτικά και ανατινάσσει αθώους ανθρώπους στο όνομα της ιδεολογίας του. Άνθρωποι που καταδικάζουν φαινόμενα τύπου Όσλο-Ουτάγια.

Είναι ως εκ τούτου, αδιανόητο, άτοπο και άκυρο το επιχείρημα ότι φωνές σαν το jihadwatch.org όπλισαν το χέρι του Νορβηγού. Όπως άκυρη είναι και η σύνδεση του εγκληματία με τους τζιχαντιστές ως το «αντίπαλον δέος». Ο Μπρέιβικ έκανε ό,τι έκανε επειδή του το είπε το αρρωστημένο του μυαλό. Η αλ-Κάιντα και η Χαμάς είτε στη Νέα Υόρκη, στην έρημο της Αφρικής ή τις σπηλιές του Αφγανιστάν κάνουν ό,τι κάνουν επειδή το λέει η θρησκεία τους. Αν ο χριστιανισμός έλεγε «κατακτήστε όσους δεν πιστεύουν το όνομα του Χριστού», τότε θα τον κρίναμε ως θρησκευτικό τρομοκράτη. Όμως ο Χριστός είπε στους μαθητές «αν δεν δέχονται το Λόγο μου σε ένα μέρος, τινάξτε τη σκόνη από πάνω σας, και φύγετε».

Οι τζιχαντιστές του Τσόμσκι, δεν θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Θέλουν να τον αποκτήσουν με κάθε τρόπο προσαρμόζοντάς τον στα δικά τους μέτρα. Φωνές σαν του Σπένσερ επισημαίνουν, με παραδείγματα της καθημερινότητας πόσο οδυνηρή, απάνθρωπη και άρα ενάντι στη Φύση είναι είναι μια τέτοια λογική.

Πράξεις σαν του Νορβηγού την κάνουν ακόμα πιο εφικτή.

 

 

 

Advertisements

6 responses to “Η αβάσταχτη ελαφρότητα των ΜΜΕ

 1. O Robert Spencer είναι ένας πουλημένος προπαγανδιστής που διδάσκει επίσημα τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες κι εσύ είσαι μια έξυπνη αλλά παραπληροφορημένη Ελληνο-Εβραία που λέει μαλακίες.

  Ο Σπένσερ όπως και η Πάμελα Γκέλερ δεν έπαψαν ποτέ να εκθειάζουν τους νεο-ναζί χουλιγκάνους της EDL, που χαιρετάνε ναζιστικά χειροκροτώντας ΚΑΙ το Ισραήλ.

  Οι Εβραίοι όλου του κόσμου προβληματίζονται κι ο Ελληνοεβραϊκός ωχαδερφισμός χτενίζεται.

  • Ο Σπένσερ όπως και η Πάμελα Γκέλερ δεν έπαψαν ποτέ να εκθειάζουν τους νεο-ναζί χουλιγκάνους της EDL, που χαιρετάνε ναζιστικά χειροκροτώντας ΚΑΙ το Ισραήλ.

   Έλα λοιπόν να δούμε πού είναι οι «μαλακίες».

   ~~~

   Η EDL καίει τη ναζιστική σημαία

   wiki: Before their Manchester demonstration of October 2009, the EDL held a press conference, during which they burned a Nazi flag and asserted that «There is no militant undertone. We will peacefully protest but we will not be scared into silence». During the Manchester city centre demonstration Mat Trewern, from BBC Radio Manchester reported that «At one point, earlier on, when it became extremely tense, members of the UAF tried to break the police line between the two groups” Greater Manchester Police confirmed a man, believed to be heading to the protest, had earlier been arrested in Birmingham on suspicion of distributing racially aggravated material. (http://en.wikipedia.org/wiki/English_Defence_League#Association_with_violence_and_anti-social_behaviour)

   ~~~

   Σπένσερ και Γκέλλερ αποκηρύττουν την EDL

   Jihad Watch (June 30, 2011): Pamela Geller has a statement on the English Defence League with which I agree wholeheartedly:

   I was an early supporter of the EDL.[…] Now that the person whom I most trusted in the EDL, Roberta Moore, has resigned, as she was increasingly uncomfortable with the neo-fascists that had infiltrated the administration of the group, I too am withdrawing my support from the EDL. I hope that genuine anti-jihadists in Britain will also leave the EDL and work with Roberta on starting a new group that will resist definitively and firmly all attempts to divert it from its mission of fighting against jihad and for human rights. (http://www.jihadwatch.org/2011/06/change-for-the-worse-at-the-edl.html)

   ~~~

   Ανακοίνωση EDL επ’ αυτού

   Jihad Watch (June 30, 2011): EDL leader: «We repudiate any individual, group or writing that favors anti-Semitism, neofascism, and any race-based ideology» (http://www.jihadwatch.org/2011/06/edl-leader-we-repudiate-any-individual-group-or-writing-that-favors-anti-semitism-neofascism-and-any.html)

   ~~~

   Συμπέρασμα: Σπένσερ και Γκέλλερ καταδικάζουν την EDL και σχολιαστές προβληματίζονται για το αν έφαγαν την προπαγάνδα πως επειδή κάποιοι προβοκάτορες από την UAF διεισδύουν στους κόλπους της οργάνωσης, σημαίνει ότι όλη η Λίγκα υποστηρίζει το Ναζισμό.

   Αλήθεια, πώς γίνεται να είσαι Ναζιστής ΚΑΙ να υποστήριζεις τους Εβραίους; Καινούριο φρούτο στην καραμέλα «οι σιωνιστές φταίνε που με πείραξε το μπρόκολο που έφαγα»;

   ~~~

   Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι η EDL (http://englishdefenceleague.org/about-us/mission-statement/) παραθέτει φράση του Αϊνστάιν και δίπλα από το όνομά του υπενθυμίζει το refugee from Nazi Germany. Όπως και το ότι δεν είναι εναντίον των Μουσουλμάνων γενικά, υπερασπίζεται όλες τις παραδόσεις και τους πολιτισμούς που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να το κάνουν στην ανθρωπότητα.

   Οι Ναζιστές πάλι, αν η επιδερμίδα σου δεν είναι σαν το γάλα, μάλλον δεν αξίζει να ζεις, πόσο μάλλον να γίνεσαι μέλος σε οργάνωσή τους.

   ~~~

   Ο Νορβηγός έχει αποκηρύξει στο μεταξύ ο ίδιος την EDL, η οποία έχει ως σύνθημα «Black and White Unite», ακριβώς επειδή είναι αντίθετη στην ιδεολογία του.

   EDL: […] If these pathetic and sensationalist journalists had bothered to give the due respect to Norway, its readers and the truth, they would have read the entire writings of Brievik and reported the whole story. They would see that Brievik talks about the EDL in a negative light because of our anti-extremist stance. They would have reported the facts, they would have reported our history of being anti-fascist, anti-violent and anti-extremist. They would have reported that Brievik also states on page 1438 of his document, ‘The EDL are in fact anti-racist, anti-fascist and anti-Nazi. They have many members and leaders with non-European background (African and Asian)…EDL and KT (Brievik) principles can never be reconciled as we are miles apart ideologically…The EDL harshly condemns any movement that use terror as a tool, such as the KT. This is why, we, the KT, view the EDL as naïve fools.’ (http://englishdefenceleague.org/official-statement-anders-brievik/)

   ~~~

   Απλά, το σχόλιό σου είναι 90% ταμπέλες, χωρίς καν κάποια τυπική διασταύρωση στοιχείων, και 10% ουσία.

   υγ: Το ότι ο Σπένσερ (δεν το γνωρίζω, δεν το αμφισβητώ, αλλά ούτε μου λέει και κάτι) μπορεί να έχει δουλέψει με αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, πού είπαμε ότι κολλάει;

   υγ2: Επίσης, Ελληνο-Αιγύπτια, Ελληνο-Σίου, Ελληνο-Κογκολέζα, Ελληνο-Περουβιανή, Ελληνο-Γιαπωνέζα κοκ.
   Αφού ξέρεις τόσο καλά τι είμαι, να τα λες όλα.

 2. Βλέπω με χαρά ότι ερευνάς το θέμα. Αυτό είναι καλό, αλλά δεν φτάνει μερικές φορές.

  Ας πάρουμε την ουσία, των στοιχείων που παραθέτεις.

  Ξεκινάμε με πρόσφατη απόπειρα των Σπένσερ/Γκέλερ να αποστασιοποιηθούν της μακροχρόνιας στήριξης που παρείχαν στην EDL, λόγω της διείσδυσης φασιστών σε αυτή. ΟΚ?

  Πάμε στην αντίδραση της ίδιας της EDL που αρνιέται, αρνιέται… (και θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ τις αντίστοιχες αρνήσεις, δηλαδή ψευτιές, της δικής μας Χρυσής Αυγής).

  Εσύ πιστεύεις τον Σπένσερ ή πιστεύεις τους χουλιγκάνους? Ενας εκ των δύο κοροϊδεύει, ή ΚΑΙ οι δύο, αλλά ΔΕΝ μπορεί ΚΑΙ οι δύο να λένε αλήθεια ! χεχε

  Σωστά?

  ΟΚ. Μετά θέτεις δικό σου «λογικό ερώτημα», το εξής
  «Αλήθεια, πώς γίνεται να είσαι Ναζιστής ΚΑΙ να υποστήριζεις τους Εβραίους;»

  Εεεεμ, Ελα, ντε. Απίστευτο και όμως αληθινό.

  Ντεμοντέ ερώτημα. Υπάρχουν φασίστες που δεν είναι πια αντισημίτες. Εχει τεκμηριωθεί αυτό πολλές φορές ΚΑΙ εξηγηθεί από τους ίδιους. Θα βρεις πληθώρα στοιχείων για το θέμα στο δικό μου πρόσφατο ποστ… (κλικ στο ψευδώνυμό μου σε πάει εκεί) όπως και τη στάση του BNP στη σφαγή της Γάζας (αναφέρεται και αυτή εκεί).

  Εκτός αν θεωρείς ότι ο Λίμπερμαν είναι… φιλελεύθερος δημοκράτης, κι όχι ακροδεξιός Εβραίος.
  Αν το πιστεύεις αυτό,τζάμπα μιλάμε. (Είναι «ακριβώς αντίστροφο παράδοξο»)

  Πάμε παρακάτω…
  Μετά, παραθέτεις πάααλι αναξιόπιστες δηλώσεις της EDL ότι είναι μη-ρατσιστική κλπ.
  (σαν να μην υπάρχουν άπειρες αντίστοιχες διαψεύσεις από άλλα ακροδεξια κόμματα, που ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ)
  ΟΚ,
  Αν ΔΕΝ είναι, τότε γιατί υψηλό στέλεχός της ομολόγησε δημόσια τη βεβήλωση τεμένους? (βαριέμαι να δώσω λινκ, υπάρχει όμως ΜΑΖΙ με φωτό στο ποστ μου…)
  και γιατί υπάρχει βίντεο επίθεσής τους σε καφετερια με θύματα γυναίκες και παιδιά? κλπ. Και τέλος… γιατί ακόμη και η Αμερική απαγόρευσε στον αρχηγό της να πάει εκεί?
  Και γιατί αρκετοί αντι-ρατσιστές Εβραίοι της Αγγλίας ζητούν να απαγορευτεί η EDL?

  Μετά… επιλεκτικά παραθέτεις κάτι σχετικά ασήμαντο από το μανιφεστο του μακελάρη, που κομπάζει για την Σκλήρότητα της… Αυτού Ιπποσύνης του, που θεωρεί ΠΟΛΥ πιο ΧάΪ από τη νερόβραστη (για τον ίδιο) EDL. OK, μόνο που ξέχασες δεκάδες άλλες αναφορές του, ΥΠΕΡ της EDL και _χιονοστιβάδες_ στοιχείων που τον συνδέουν μαζί της.

  Ισως κοπίασες πολύ να τα βρεις αυτά (εγώ ψάχνω το θέμα μέρες τώρα). Θα μπορούσες ωστόσο, να μην ψάχνεις ΤΟΟΟΟΣΟ επιλεκτικά.

  Στο τέλος, αναρρωτιέσαι ΤΙ σημασία έχει που ο Σπένσερ (όπως αναφέρει και στο βιογραφικό του φανερά) δουλεύει για μυστικές υπηρεσίες.
  εεε… ΚΑΚΩΣ αναρρωτιέσαι. Διότι αυτό από μόνο του κλονίζει τη δική του αξιοπιστία.
  Οπως πολλοί άλλοι, είναι _κυρίως_ προπαγανδιστής. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για κριτής θρησκειών.
  ΙΔΙΩΣ όταν οι αναλύσεις και οι απόψεις του έχουν ΤΟΣΟ μεγάλη (πονηρή) πολιτική χρησιμότητα.

  Οσο για την Πάμελα, γνωστή για τα παραμύθια που επινόησε… ακόμη και για τον δήθεν «ισλαμιστή» Ομπάμα, είναι ΝΤΡΟΠΗ να την αναφέρεις καν.

  Βέβαια, δεν αντιλέγω ότι το Ισλάμ έχει ΚΑΙ μερικές αθλιότητες στα Ιερά κείμενά του, όπως και τα κείμενα άλλων θρησκειών. Αν τις μετρήσουμε ΙΣΩΣ είναι και περισσότερες.
  Και πάλι αυτό όμως δεν φτάνει. Δεν δικαιολογεί να στοχοποιηθούν ΟΛΟι οι μουσουλμάνοι παντού.

  ΜΗ ζητήσεις να σου επισημάνω τα τρωτά στα εβραϊκά κείμενα.
  Ειλικρινά βαριέμαι, και… θάπρεπε να τα ξέρεις.

  Είχα ερωτευτεί τρείς φορές Εβραία, και ξέρω αρκετά για τους Εβραίους.
  Aλλά…
  ..MHN υποτιμάς και τη νοημοσύνη μου.
  -Τι δουλειά έχεις εσύ, με σεσημασμένα καθάρματα του διαδικτύου ακροδεξιούς Εβραίους (που από τη λάσπη ενός από αυτούς έχασα ΚΑΙ δουλειές…)
  και ΤΙ δουλειά έχεις εσύ, κοτζάμ έξυπνη κοπέλα με πολύ ενδιαφέροντα κείμενα, βίντεο, κλπ. να… παθιάζεσαι ΤΟΣΟ πολύ για μαλάκες ισλαμοφάγους και το… Σπένσερ?
  -Κι από ΠΟΥ κι ως που, θεωρείς «αξιαγάπητο» το Ισραήλ? Δεν σε φώτισαν ακόμη οι… βόμβες φωσφόρου?
  Εσύ είσαι αστέρι κι η Ναόμι ΚλάΪν μαλάκω ? ε….
  ΜΗΝ κρύβεσαι πίσω από καλαμάκι φραπέ! χαχαχα

  Εγώ δεν γράφω για να σου αποδείξω κάτι, διότι ΗΔΗ σου απέδειξα κάποια πράματα.
  ΟΤΑΝ σκεφτείς αμερόληπτα θα τα δεις καλύτερα, αλλά ίσως δεν είσαι έτοιμη.

  Γιατί στα γράφω? Για τον εξής λόγο, κυρίως

  To νου σας, η Ανοιξη του Εβραϊσμού από ΕΣΑΣ εξαρτάται (παραφράζοντας τον Ελύτη)

  Count me as a friend.

  Αν και η ΟΥΣΙΑ όσων απάντησες είναι 90% εθελοτυφλία (υπέρ του Ισραήλ) και 10% συκοφαντία (προς εμένα). Διασταυρώσεις στοιχείων έκανες με μοναδικό σκοπό επιλεκτικό συνδυασμό.

  Το μόνο που ξέρω είναι όσα γράφεις η ΙΔΙΑ αλλά και… οι διαδικτυακές παρές σου (ένας-κι-ένας…) Δατ’ς ολ.

  • Οκ, μεταξύ μας τώρα. Πότε, πού, πώς σε συκοφάντησα;
   90% εθελοτυφλία; Oκ.

   Κατ’ αρχήν, το βασικό, βασικότατο, βασικότερο: ποιος σου είπε και από που συμπεραίνεις ότι στοχοποιούνται ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι;

   Μεγάλος κιτρινισμός και επικίνδυνη ανευθυνότητα. Κανείς δεν είπε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες. ΚΑΝΕΙΣ. Ή ότι όλοι οι μουσουλμάνοι δέρνουν τις γυναίκες τους, πετάνε δηλητηριώδη αέρια στις τάξεις των κοριτσιών ή χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για ασπίδες.

   Αναρωτιέται όμως κανείς: Πού είναι οι υπόλοιποι μωαμεθανοί, με πτυχία, μορφωμένοι, ακαδημαϊκοί, διανοούμενοι να διαχωρίσουν επιτέλους κάποια στιγμή τη θρησκεία τους από τη φανατίλα που πηγάζει από το ίδιο της το δόγμα; Ναι, εξαιρέσεις υπάρχουν. Μόνο που γίνονται μετανάστες και εξόριστοι από τις ίδιες τους τις πατρίδες.

   Για την EDL. Μου λες είναι ναζιστές.
   Δεν το ξέρω καλά το θέμα, το ψάχνω λίγο παραπάνω, βλέπω δηλώσεις δικές τους, βίντεο κλπ, να λένε πως δεν είναι, πως έχει μαύρους, λευκούς, κίτρινους, πολύχρωμους ανθρώπους όλων των εθνών και πολιτισμών, στα παραθέτω.

   Μου απαντάς αρνιέται, αρνιέται… (και θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ τις αντίστοιχες αρνήσεις, δηλαδή ψευτιές, της δικής μας Χρυσής Αυγής).

   Αρνιέται η Χρυσή Αυγή ότι είναι η Χρυσή Αυγή;
   Και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς κάνει, και πως θέλει να σκοτώσει όλους τους μετανάστες και μη λευκούς δημόσια το λέει, και βιβλία για τον Χίτλερ προωθεί, κι όλα τα σχετικά.

   Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις απαντήσει, αλλά δεν στοιχειοθετείς από πού προκύπτει ότι η EDL είναι τελικά μια ακροδεξιά οργάνωση που δεν έχει υποστεί προβοκάτσιες.

   Ναι, μπορεί να λένε και οι δύο την αλήθεια.
   Σπένσερ-Γκέλλερ: Δεν σας υποστηρίζω πια, έχουν διεισδύσει στους κόλπους σας ναζιστικά στοιχεία. (μία αλήθεια, δική του)
   EDL: Καίμε τη ναζιστική σημαία, δεν είμαστε ναζιστές, δεχόμαστε πόλεμο εκ των έσω, πιάνουμε τους προβοκάτορες. (μία αλήθεια δική τους με αντικειμενικά στοιχεία -βίντεο καψίμαστος σημαίας, σύλληψη παράνομου μέλους)
   Σπένσερ (μόνο): Οκ, να το δούμε. (ένα ενδεχόμενο που θα οδηγήσει σε μια αλήθεια)

   Δεν παθιάζομαι με τον Σπένσερ και ελάχιστα με απασχολεί και η EDL. Αν διάβαζες το κείμενο καλύτερα θα έβλεπες το «στο πρόσωπο του Σπένσερ…» όπου Σπένσερ=όλοι όσοι καταδεικνύουν την επικίνδυνη οπισθοδρομικότητα του Ισλάμ (που κράτησε τη χώρα μου μακριά από τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, και εξαιτίας του δεν βγάλαμε και εμείς Σαίξπηρ, Μότσαρτ, Βέρντι και Γιάννη Αγιάννη).

   Φροντίζω ωστόσο να παρακολουθώ το jihadwatch γιατί είναι ένα από τα σάιτ που ενημερώνομαι για το τι γίνεται στον κόσμο του Ισλάμ, από το οποίο η χώρα μου είναι ακόμη περικυκλωμένη με το θεοκράτη Ερντογάν να θέλει να κάνει την Κωνσταντινούπολη κέντρο του Αιγαίου (από κρουαζιέρες μέχρι υποβρύχια, ταβέρνες και διακοπές) και την πόλη μου να μετατρέπεται αργά αλλά σταδιακά σε ισλαμικό παραμάγαζο.

   Ο Σπένσερ ΔΕΝ είναι ακροδεξιός. Και το jihadwatch παραθέτει βασικά, γεγονότα. Λέει τι έγινε εδώ, εκεί, αλλού και παραπέρα. Ποιος είπε τι, πού και πώς. Αν όμως εσύ αυτό το θεωρείς από μόνο του κακό κι ακροδεξιό… οκ.

   Υποστηρίζω το Ισραήλ, γιατί η Χαμάς υποστηρίζεται από ένα σύστημα που θα κάψει (όπως έχει ήδη κάψει) τη χώρα ζωντανή αν δεν δώσει γη, ύδωρ, ελευθερία.
   Υποστηρίζω το Ισραήλ γιατί πιστεύω ότι θέλει να ζήσει ειρηνικά σε αντίθεση με το καθεστώς της Γάζας που βγάζει στο δρόμο τις μανάδες της να φωνάζουν στους στρατιώτες της Χαμάς «είστε πολύ χειρότεροι από τους Εβραίους». Ή που ανατινάσσει σπίτια Παλαιστινίων επειδή τα υλικά πάνω στα οποία χτίστηκαν είναι από το Τελ Αβίβ.

   Υποστηρίζω το Ισραήλ γιατί πολύ θα ήθελα να βάλει στη θέση του το Ισλάμ. Φοβάμαι, ξέρω ότι οι δικοί μου δεν πρόκειται να το κάνουν. Το αντίθετο.

   Δεν σε ρώτησα όμως πώς γίνεται να είσαι και φασίστας και φιλοεβραίος. ΝΑΖΙΣΤΗΣ πώς γίνεται να είσαι και να τους υποστηρίζεις, ως απάντηση στο «EDL=Nazis» που μου έθεσες. Εσύ τους λες έτσι, και εγώ σε ρωτάω πώς γίνεται αφού είναι ΑΤΟΠΟ. Είναι σαν να λες και χριστιανός και άθεος. Και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Ο Λίμπερμαν αν είναι φασίστας, δεν ξέρω, πάντως ναζιστής δεν είναι. Δεν μπορεί να είναι αφού είναι Ισραηλίτης.

   Αστέρι; Μαλάκω; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

   Είμαι πάντως πανέτοιμη να δεχτώ το οτιδήποτε. Κι αν στην πορεία του δρόμου δω ότι ο Σπένσερ είναι ακραίος, προφανώς και θα παραδεχτώ το λάθος μου. Δώσε μου κάτι παραπάνω όμως εκτός από συνθήματα. Το να δουλεύει κάποιος με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, και μάλιστα με αναφορά στο βιογραφικό, ΔΕΝ είναι απόδειξη ακραίας ιδεολογίας. Τουλάχιστον όχι για τα δικά μου δεδομένα.

 3. Υ.Γ. και μόνο η φράση σου «τζιχαντιστές του Τσόμσκυ» δείχνει ΤΡΟΜΕΡΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πολιτκό bias, φανατίλα φιλο-ισραηλινή από τις πιο ακραίες.

  Μπορείς να καταλογίσεις πολλά στον Τσόμσκυ, αλλά ΟΧΙ να τον συνδέεις με «τζιχάντ».

  • O Τσόμσκι πιστεύει ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία. Και καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα από το τέλος (για αυτό και είναι ενα λανθασμένο συμπέρασμα) παραβλέποντας το γεγονός ότι από τη Χεζμπολάχ μέχρι τους ηγέτες του Ιράν και από τη Χαμάς μέχρι τον Ερντογάν, αφού την προστατεύει σαν παιδί του, το σύνθημα είναι κοινό: «Κανένα έλεος στους Εβραίους, όπου κι αν τους πετύχετε». Και επειδή το Ισραήλ δεν κάθεται να δει το έργο, το θεωρεί… φασιστικό, μη σου πω και ιμπεριαλιστικό.

   Ναι, η ρητορική του υιοθετείται από πλήθος ισλαμοφασιστών, είτε λέγονται ΣΥΡΙΖΑιοι, είτε Χαμάς, στο ίδιο σχολείο της Τζιχάντ πηγαίνουν, στην ειδικότητα διαφέρουν μόνο.

   (εκτός αν αγνοείς τα κονέ της ελληνικής αριστεράς με τους ηγέτες της Χαμάς)