Όμως !

Ποιος δουλεύει ποιον;

Δριμεία κριτική εναντίον της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί να γίνει φορεισπρακτικός μηχανισμός για το ειδικό τέλος για τα ακίνητα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, άσκησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης: “Η θέση μας για το νέο χαράτσι στα ακίνητα είναι δεδομένη: Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι. Όμως! Κανένας οργανισμός δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Κανένας Φωτόπουλος δεν μπορεί να εμποδίζει την εφαρμογή των νόμων!».

Πού να ήταν και κατηγορηματικά σύμφωνοι δηλαδή.

Δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο. Ή είσαι εναντίον του μέτρου, και συσσωρευτικά εναντίον της κυβέρνησης (του ξεπουλήματος και της ληστείας των μικρομεσαίων) που θα πει συντάσσεσαι με όσους της αντιστέκονται. Ή είσαι υπέρ της.

Τι περιμένουν; Να αναλάβουν όταν θα έχουν τελειώσει όλα;

~

Γιώργος Παπακωνστνατίνου στο Μέγκα (το οποίο τώρα που βλέπει ότι ο ΓΑΠ δεν τραβάει άλλο, σκίζει τα γκούτσι): «Πείτε μου εσείς κύριε Τσίμα ποιος είναι ο ενάρετος κύκλος!»

Να ένας τρόπος που ο Παυλάρας δεν σκέφτηκε εκείνη την ώρα να προτείνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος, απλά επειδή του διέφευγε εκείνη τη στιγμή: Ξεκαθαρίζετε το σκάνδαλο SIEMENS.

Ποια Γερμανία θα κουνηθεί μετά; Ποια Ευρώπη θα απαιτεί τι κι από ποιον;

Όμως… πώς θα μπορέσετε μετά να πουλήσετε τον ήλιο στον Σόιμπλε, με τη ΝΔ να ψηφίζει τα νομοσχέδια για την πράσινη «ανάπτυξη» με χέρια και με πόδια. Ε;

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s