Η υποτέλεια της πολιτικής υποκουλτούρας

Μια φορά ραγιάς, πάντα ραγιάς.

Να μας σώσει ο Ρώσος! Ο Κινέζος! Έκανα τα πάντα, τελικά τα κατάφερα, ο Μεντφέντεφ θα πάρει πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση να έρθει στην Ελλάδα. Γέααααααα! Πόσο πιο καθαρά να σας αποδείξω ότι έχω και εγώ το δικό μου κύκλο συμφερόντων που με πληρώνει για να τα προωθώ στη χώρα;

Γ.Καρατζαφέρης, με άλλα λόγια στο δελτίο του ΑΛΤΕΡ, 12 Οκτ. 2011.

Προφανώς ο Ρώσος που μέχρι εχτές μοίραζε στο Σουλτάνο κομμάτια του Αιγαίου, θα μας δώσει δις και τρις τσάμπα!
Και αντί να χρωστάμε στο Γερμανό και στο Γάλλο μόνο, να αρχίσουμε να χρωστάμε, ή να αλυσοδεθούμε και στο Ρώσο, τον Κινέζο και γενικά μη ξεχάσουμε το κόκκινο φωτάκι να είναι οικονομίας, γιατί καραδοκεί και η αντισυνταγματικότητα της ΔΕΗ να λειτουργεί ωσάν φοροεισπρακτικός μηχανισμός!

Τη στιγμή που εκτελείται το σχέδιο δωσίλογων και κατακτητών για ολική άλωση της χώρας, ο Καρατζαφέρης, ο πολιτικός ανήρ, αρχηγός κόμματος που περηφανεύεται για το μεγάλο αρχείο του, προϊόν υποκλοπών με το οποίο δομεί την πολιτική του σκέψη και στρατηγική στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δεν αρκείται στο Δ’ Ράιχ, θέλει και τους Ρώσους μαζί με τους Κινέζους να πάρουν λίγη, αν όχι απλά την περισσότερη από την εθνική μας κυριαρχία.

Μιας χώρας που έγινε επισήμως έθνος, υποτίθεται κυρίαρχο, απλά επειδή η Τουρκία είχε φτάσει μέχρι τη Βιέννη, και που για αυτή την ελευθερία, πρέπει να πληρώνει μια ζωή τις «μεγάλες δυνάμεις» της, την ίδια την Ευρώπη που είναι τόσο χριστιανική όσο χρειάζεται για να αφήνει γη και θάλασσα σε χέρια ισλαμικών (παρα)βιαστών.

Και της δανείζουν. Της δανείζουν δυο δρχ, και την αφήνουν να ζει με μία. Κι έπειτα, αφήνουν την Τουρκία να την προκαλεί για να την εξαναγκάζει να αγοράζει όπλα από τη σκληρή αγορά των Βρυξελλών που θρέφει Μαντέληδες και Τσουκάτους. Και τελικά την κάνουν να πληρώνει για δέκα δρχ., αφ’ ενός για να την υποτάξουν και να μην την αφήσουν ποτέ να είναι ελεύθερη, αφ’ ετέρου γιατί ηδονίζονται να την ξεφτυλίζουν.

Και επέμενε αυτός ο αρχηγός κόμματος κι άλλο: «Το ‘ναι’ που είπα υπέρ του μνημονίου ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Δεν θα παίρναμε αλλιώς τα λεφτά.»

Και ο δημοσιογράφος που ήθελε να γίνει και εκείνος στη ζωή του εκδότης, που στην Ελλάδα θα πει παράγοντας, τον κοιτάζει και δεν του μιλάει… Απλά τον κοιτάζει…

Ποια λεφτά ρε τιτανοτεράστιε νάνε της πολιτικής; Ποια λεφτά;! Προφανώς εσύ είδες λεφτά! Γιατί εμείς γυρνάμε σε μισθούς Ζιμπάμπουε όπου να ναι και ζούμε μέσα στην ανασφάλεια. Εμείς βλέπουμε τα παιδιά να πάσχουν από ασιτία. Εμείς καταλαβαίνουμε ότι ζούμε τη δικιά μας «τελική λύση». Με τους ηλικιωμένους να βιώνουν το δικό τους πογκρόμ, τους νέους το δικό τους Άουσβιτς, τη πατρίδα τη δικιά της εκπόρνευση.
Πού τα είδες λοιπόν τα λεφτά; 110 δις πήραμε; Πούν’τα; Πού στο κόρακα πάνε εκτός από τις τράπεζες και τους τοκογλύφους;

Ο ένας άνθρωπος των άγγλων, ο άλλος των αμερικανών. Ο τρίτος των γερμανών, ο τέταρτος των γάλλων, ο πέμπτος των ρώσων, ο έκτος των κινέζων… Περιμένοντας έναν άνθρωπο των Ελλήνων.

 

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.