Η χούντα και η… χούντα

«Όταν βιάζεις τους θεσμούς, πώς περιμένεις να σε σεβαστούν;»

(πηγή για το βίντεο με τους Καταδρομείς και τα ανεπίτρεπτα ΜΑΤ)

 

Συζήτηση με έναν αστυνομικό: «Η επανάσταση θα έρθει μόνο από εσάς. Από εσάς περιμένουμε την αλλαγή, τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας την κατάσταση και να τη στρέψετε υπέρ πατρίδας.»

«Μα δε γίνεται. Θα μας πούνε… χουντικούς.»

«Ποιος; Η Όλγα, ο Παύλος και ο Μπάμπης;!»

«Όλοι!»

«Ολος ο λαός θα έρθει με το μέρος σας! Τι θα γίνει άμα σταματήσετε να φυλάτε τους πολιτικούς και ξεχυθείτε στις γειτονιές να μας προστατέψετε; Τι θα γίνει άμα πιάσετε τους πουλημένους που τα παίρνουν και κλείσετε τα σύνορα; Τι θα γίνει αν συλλάβετε τους επίορκους για παραβίαση Συντάγματος και εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας; Τι θα γίνει αν ακούσουν όλοι οι πολίτες ότι είναι τέτοια η νομοθεσία μας που σπρώχνει τους λαθροταλιμπάν να γίνουν ποινικοί για να μην απελαθούν και να μένουν τρία χρόνια υποχρεωτικά στην Ελλάδα προκειμένου να… συμμορφωθούν; Στο κάτω κάτω ποιος χέστηκε τι θα πει ο εχθρός;;!»

«Ε, δεν δεν είναι έτσι. Και εγώ μαζί σου είμαι, αλλά δεν γίνεται, γιατί θα μας πούνε χουντικούς και θα μας σαμποτάρουν, πιπιλίζοντας τα μυαλά των πολιτών με το γνωστό τηλεοπτικό, και καλά διανοουμενίστικο τρόπο.»

«Ε, σωστά αφού ζούμε την απόλυτη δημοκρατία τώρα, μη το χαλάσουμε…»

 

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.