ΚΚΕ: η κατάρα του Έθνους

Τι ακριβώς παριστάνανε οι κομμουνιστές έξω από το κτίριο της Βουλής;

Ώρα 14:00 και κάτι. Περίπου 200 άτομα με κουκούλες κατεβαίνουν από το Μοναστηράκι και ανεβαίνουν τη Μητροπόλεως. Όλοι τους βλέπουν. Σαν κάποιοι να τους περιμένουν. Για αυτό και οι αστυνομικοί δεν τους σταματούν.
Παμίτες σχηματίζουν κλοιό μπροστά από τη Βουλή.

Ώρα 14:40. Αρχίζουν τα επεισόδια. Ακούστηκε ότι η αφορμή δόθηκε από Κνίτες που δεν άφηναν μέλη του «Δεν πληρώνω» να περάσουν πιο μέσα. Άλλοι λένε ότι οι κουκουλοφόροι απλά εξαγριώθηκαν βλέποντας πως απέναντί τους δεν έχουν τα ΜΑΤ να προφυλάσσουν το άντρο της ακολασίας που απόψε ψήφιζε μία ακόμα καταδίκη μας, αλλά το «σκληρό πυρήνα-στρατό» του ΚΚΕ!!!

Ώρα 15:25. Στο ρεπορτάζ της «μάχες σώμα με σώμα στο Σύνταγμα», η Ναυτεμπορική γράφει: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας.»

Ώρα 15:45. Ο τηλεοπτικός Σκάι μεταφέρει δήλωση του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία απαντάει στο αφελές ερώτημα: «πού είναι η Αστυνομία και γιατί δεν παρεμβαίνει μεταξύ διαδηλωτών-κουκουλοφόρων.» Κοκκαλάκης: Μας είπε το ΠΑΜΕ να μην παρέμβουμε!!!

Η ιστορική πλέον πληροφορία μεταδίδεται και από τον real.

Αποτέλεσμα:
Ένας νεκρός.
Η διαδήλωση σπάει από τις 17:00 τη στιγμή που όλοι περιμέναμε πως μέχρι τις 20:00, οπότε και είχε προγραμματιστεί η ψήφιση του εκτρώματος, θα είχε ακόμα περισσότερο κόσμο!
Παπαρήγα λέει καλά έκανε η ΕΛ.ΑΣ.
Πρετεντέρης συγχαίρει ΚΚΕ!
Ζιώγας (ΚΚΕ) επιβεβαιώνει πως ζήτησαν από την Αστυνομία να μην επέμβει!
Εκπρόσωπος ΚΚΕ, με μια γνήσια γκεμπελική πρακτική που θα τη ζήλευε μέχρι και ο ιδρυτής της, μας διαβεβαιώνει πως τα μάτια μας κάνανε σογκοφρέτες και πως το ΠΑΜΕ δεν προστάτευε τη Βουλή αλλά τη διαδήλωση! Τη δική του διαδήλωση για την ακρίβεια.
Όλο το Ίντερνετ απόψε εξυμνεί το ΚΚΕ! Μέγκα-Άλτερ, φαντάζομαι και το ραδιόφωνο το πρωί. Και δεν βρίσκω πουθενά όσο κι αν ξεκοκκαλίζω το γκουγκλ μια (1) δήλωση του Κοκκαλάκη που να απαντάει στο πού ήταν η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι τη στιγμή που έσπασε ο κλοιός του ΠΑΜΕ και έσπευσε προς βοήθεια. Μια (όχι παραπάνω) δήλωση, να έχω σε εισαγωγικά για το αρχείο μου αυτό που είπε στους αστυνομικούς συντάκτες για να το δωρίσω και στο μουσείο του Άη-Στράτη που είχε εγκαινιάσει ο Καραμανλής.

Και να γράψω από πάνω: 20 Οκτωβ. 2011, στην αποψινή μας θεατρική παράσταση, οι μάσκες είχαν πέσει. Το ΚΚΕ σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία (που δεν έχω καταλάβει ακόμα και πολύ καλά από πότε ακριβώς κάνει ό,τι της λέει ο Περισσός) είχε βάλει σκοπό να προστατέψει τη Βουλή! Το πλέον αστικό κόμμα όλων των εποχών, εθνών, υφηλίων και γαλαξιών είναι το πρώτο που δεν θέλει αλλαγή του συστήματος! Επιβεβαιώνει με τον πιο κωμικοτραγικό αλλά και προφανή τρόπο πως δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για αλλαγή αυτής της σαπίλας. Δεν θέλει 300.000 χιλιάδες κόσμο στο δρόμο. Η παρούσα κατάσταση το βολεύει και το εξυπηρετεί. Διαφορετικά θα είχε την ευθιξία και τη στοιχειώδη ευαισθησία δυο χρόνια τώρα, κάποια στιγμή, να παραιτηθεί και να πάμε σε εκλογές για νέα λαϊκή ετυμηγορία.

To KKE δηλαδή, για το οποίο μας έχουν πρήξει το… μυαλό για τον πατριωτισμό του, και που αν κι έχασε τον εμφύλιο με κάποιο μεταπολιτευτικό τρόπο έγινε τελικά το κυρίαρχο καθεστώς, με την εαμοβουλγάρικη ιδεολογία του να κυριαρχεί παντού ως διαμορφωτής κοινής γνώμης και ρυθμιστής θεμάτων εθνικής ιδιοσυγκρασίας, του είναι μας σαν άτομα και σαν χώρα, βάλθηκε σήμερα να υπερασπίζεται τη Siemens και το Δ’Ράιχ. Σφραγίζοντας την αμετάκλητη διάλυση της τεράστιας συγκέντρωσης με αίμα δικού του ανθρώπου!

υγ1: Στην Αχαΐα έβγαλαν τις κρεμάλες. Μία για τον κάθε ένα βουλευτή, με το χαρακτηρισμό «προδότης» από κοντά. Θίχτηκε το ΚΚΕ. Προφανώς έχει λόγους να φοβάται.

Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται.

 

υγ2: Τους παμίτες τους ξεχωρίζεις από το κόκκινο στη σημαία. Τους αναρχικούς από το μαύρο. Τους πεινώντες και διψώντες τη δικαιοσύνη, από το μπλε και το σταυρό. Εξαιρούνται οι κλέφτες αξιών καρατζαφερικοί, οι νεοδημοκράτες, και λοιποί πολιτικώς νεκροί.

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.