Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων

Τελικά σε αυτή τη χώρα οι βολεμένοι είναι ουκ ολίγοι… Και δεν τους φτάνει που έχουν πιάσει τη… καλή, στην πλάτη του ελληνικού λαού, αλλά φροντίζουν να προκαλούν και τους υπόλοιπους με την στάση τους. Όπως έκανε δηλαδή ο Χρήστος Μήτσιος το Σάββατο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Σε μία περίοδο που η ανεργία στη χώρα «χτυπάει» κόκκινο, που οι μειώσεις στους μισθούς όλων είναι αλλεπάλληλες και κάθε μέρα ξεφυτρώνει από ένα νέο χαράτσι, ο 31χρονος διαιτητής κόντεψε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με το έτσι… θέλω. Φαίνεται θα ζει σε άλλη χώρα, τις ημέρες που δεν σφυρίζει παιχνίδια και δεν έχει αντιληφθεί την οργή του κόσμου.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, η κίνησή του να διακόψει το ματς στο 35ο λεπτό προκειμένου να κατέβει το πανό των οργανωμένων που έγραφε: «Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων», το οποίο συνοδεύτηκε από συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού και γενικώς των πολιτικών.

Με τη κίνησή του αυτή μάλιστα, όχι απλά δεν κατάφερε να σταματήσει τα συνθήματα, αλλά έκανε όλο το γήπεδο να σηκωθεί στο… πόδι και να βρίζει, αγανακτισμένος από κάτι τέτοιους ανθρώπους όπως ο Μήτσιος που κλείνουν τα μάτια στα προβλήματα μίας χώρας.

Μάλιστα χρειάστηκε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Γόντικας και να του εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την διακοπή, για να πειστεί να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι με 7 λεπτά καθυστέρηση…

leoforos

 

 

(τελευταία ενημέρωση) Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο, με τους προϊστάμενους τους να τους δίνουν συγχαρητήρια και συμβουλές του τύπου «μπράβο, έτσι τους αξίζει», ενώ ζητούσαν από την διμοιρία να περικυκλώσει το αυτοκίνητο!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.