Τα αληθινά μηνύματα των πολιτικών για την 28η

Μη αγαπητοί έλληνες και ελληνίδες

Σήμερα γιορτάζουμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) μια θλιβερή επέτειο, πρωτοφανή για τα σημερινά δεδομένα και τα λοιπά μελλούμενα.

Το 1940 ένας Ιταλός οραματιστής ζήτησε από τον δικτάτορα της Ελλάδας Μεταξά κάποια εδάφη της χώρας μας για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα ιμπεριαλιστικά του σχέδια. Και είπε ο δικτάτορας ΟΧΙ σε αυτό το αίτημα, ξεφτιλίζοντας τα ιδεολογικά του παντελόνια.

Η απάντηση αυτή, αδικαιολόγητη από κάθε άποψη, έστειλε τους Έλληνες στον πόλεμο, και η μικρή αυτή χώρα λίγο έλειψε να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. Κάποιοι ανόητοι πίστεψαν ότι έτσι άλλαξε και η ιστορία της Ευρώπης. Ανόητοι βεβαίως, αφού μπήκε τελικά η Γερμανία, και η ρόδα της ζωής βρήκε ξανά το δρόμο της. Της πήρε λίγο καιρό παραπάνω, αλλά ήταν ένας χρόνος που χρειαζόταν. Αφενός για να μπορέσουν οι ελληνογερμανικές πόρνες της διαπλοκής να ανοιγοκλείνουν με την ησυχία τις βαλίτσες τους πάνω στα κρεβάτια της διαφθοράς τους. Αφετέρου για να μπορέσει και η ίδια η Γερμανία να αλλάξει τις στολές των SS της με κουστούμια και γραβάτες, ντύνοντας παράλληλα και την ιδεολογία της με δήθεν αερολογίες περί «μιας οικογένειας».

Και φτάσαμε στο σήμερα. Σήμερα λοιπόν, που η Φράου Μέρκελ επιβεβαίωσε το δεδομένο σεβασμό της προς τον ελληνικό λαό και για αυτό ζήτησε η εποπτεία να γίνει μόνιμη, δεν μπορεί ένας βαθειά σκεπτόμενος άνθρωπος να μην αναλογιστεί τι θα συνέβαινε αν ο Μεταξάς απαντούσε στον Ιταλό πρέσβη ΝΑΙ.

Οι μισθοί σας θα είχαν κοπεί από πολύ πιο νωρίς και τώρα δεν θα σας κακοφαινόταν. Οι Ράιχενμπαχ θα είχαν αποκτήσει οφίτσιο εξ αρχής και δεν θα τους κράζατε. Τα νησιά σας θα είχαν ήδη ξεπουληθεί και δεν θα σας πείραζε η νέκρωση της ακριτικής σας ζώνης. Όσο για τα αστικά σας κέντρα θα είχαν ήδη πέσει στους οθωμανούς.
Ο μέσος όρος ζωής θα είχε μειωθεί στο ελάχιστο και δεν θα προλαβαίνατε καν να γίνετε συνταξιούχοι και να παραπονιέστε (άκουσον άκουσον) για το καθ’ όλα νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο χάρη στη Βουλή, δικαίωμα να κόβονται οι δεδουλευμένες και απόλυτα πληρωμένες συντάξεις. Ναι, τα δικά σας λεφτά που σας τα κρατάγαμε για να σας τα σηκώσουμε από τα ταμεία για τη δική μας μασαμπούκα. Ναι, αυτές τις συντάξεις εκείνων των ανθρώπων που πέρασαν Πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο κι έκαναν παιδιά και ανέστησαν την Ελλάδα, κι έφτιαξαν την παραγωγική βάση, και τα χέρια τους ζάρωναν στα χωράφια και τα μαλλιά τους γέμιζαν αλμύρα. Μόνο και μόνο για να τους χτυπήσουμε στο δόξα πατρί με δούρειους ίππους τα κόμματά μας.

Ρωτήστε τους εαυτούς σας και πιστέψτε την απάντηση που αχνοφαίνεται στα ενδόμυχα της ψυχής σας: Τι καταλάβατε που στείλατε στο θάνατο τους αφελείς σας προγόνους τότε; Δεν το βλέπετε τώρα ότι τσάμπα κάνατε ό,τι τέλος πάντων κάνετε ακόμη; Θάνατος με θάνατο, θαρρείτε πως έχει διαφορά;

Με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα αποφύγετε ανάλογες χαζές αποφάσεις, κι όπως σας κόψαμε τα άρματα από τις παρελάσεις, θα σας τις καταργήσουμε τελείως όπου να είναι (μα τι εντύπωση θα δίνει αυτό για τη Γερμανίας μας βρε κουτά, που είναι καλή κι ο πόλεμος απλά μια κακή ανάμνηση που πρέπει να σβηστεί) χρόνια λίγα, μίζερα και τρισάθλια σε όλους εκείνους που πιστεύουν ή ελπίζουν ότι μπορούν να αποκτήσουν κυριαρχία έστω και στα κορδόνια των παπουτσιών τους επειδή δήθεν η Ελευθερία του ατόμου ισοδυναμεί με την Ελευθερία όλου του κόσμου.

Και μη ξεχνάτε: Σε κάθε τόπο θα βρεθούν κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν και να πλουτίσουν στη χώρα τους. (Χίτλερ)

 

(σ.σ.: Η μετάδοση των μηνυμάτων είναι μια γερμανική χορηγία των χουντοκάναλων, που τους θίχτηκε η… δημοκρατία, επειδή ο κόσμος ξεσηκώθηκε από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη μέχρι την Κέρκυρα, την Πάτρα μέχρι την Αίγινα, τη Ρόδο μέχρι την Κοζάνη… σε όλη την Ελλάδα. Που μας βαράνε όλους αγέννητους, νέους, ηλικωμένους, νεκρούς, σαν άτομα και σαν έθνος, στο μυαλό και στη ζωή, σαν κοινωνία και σαν ιστορία και ονομάζουν την αυτοάμυνα του ΟΧΙ μας… βία!)

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.