Πώς λέγεται ο «υποκριτής» στα γαλλικά;

Απολαμβάνει η Ευρώπη λεφτά από τις «τουρκικές αερογραμμές« ξανά, αλλάζοντας μάλιστα φέτος ακόμα και τον τίτλο της διοργάνωσης, παρόλο που η συγκεκριμένη χώρα-σπόνσορας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, έχει στρατό κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Επιβάλλει η Ευρώπη κεντρικό διευθυντήριο που θα αποφασίζει και θα διατάζει για τους λαούς της, διαλύοντας κάθε έννοια λαϊκής δημοκρατίας και εθνικής κυριαρχίας, με εταιρείες της να εξαγοράζουν πολιτικούς, μεταφέροντας τα χρήματα αυτών των λαών σε κρατίδια που λατρεύουν τις οφσόρ και τις τράπεζες.

Για αυτό κι ένα πρωί, από ένα τεχνικό πρόβλημα που κρατάει τα μικρόφωνα ανοιχτά, διαβάζεις στο ίντερνετ πως ο Γάλλος πρόεδρος (που όποτε μας προσβάλλει θυμάται και την ελληνική του καταγωγή) αποκαλεί ψεύτη τον πρωθυπουργού ενός έθνους, η ασφάλεια και η ακεραιότητα του οποίου απειλείται και αμφισβητείται από το σύνολο των γειτόνων του και κάτι παραπάνω από τον μισό πλανήτη.
Σίγουρα αύριο μεθαύριο θα θυμηθεί και την εβραϊκή του καταγωγή.

Αποδομούν την Ευρώπη, ξεχνώντας όχι μόνο κάθε έννοια δημοκρατίας αλλά και διπλωματίας. Για να μείνει ένα μόρφωμα γραφειοκρατών και «ναι ήξερα πως η Γαλλία και η Γερμανία πίνουν το αίμα της Ελλάδας, αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει» επιτρόπων.

Για την ακρίβεια των στοιχείων, είπε ψεύτη η Γαλλία, που έχει ένα 10% μουσουλμάνους σε σύγκριση με ένα 0,9% Εβραίων, και ψήφισε υπέρ της ένταξης των παλαιστινίων στην Ουνέσκο, τον πρωθυπουργό που μόλις πρόσφατα απελευθέρωσε πάνω από 1027 τρομοκράτες για 1 δικό της στρατιώτη.

 

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.