Αρρώστια

Ντροπή στους αντάρτες που ανατιναξαν την υπεροχή νεοκλασικη γέφυρα γοργοποταμου….

Για την ανατίναξη της γέφυρας είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά μαζί Ζέρβας-Βελουχιώτης. Για πρώτη και τελευταία. Και αυτός ο σχεδιασμός που θα έκανε τη ζωή των Γερμανών πιο δύσκολη, ως αποτέλεσμα μάλιστα της ένωσης δεξιών-κομμουνιστών, συγκρίνεται με το κάψιμο των νεοκλασικών κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας, των μετρημένων στα δάκτυλα αυτών κοσμημάτων που έχουν απομείνει να κάνουν την πόλη λίγο πιο όμορφη μέσα στην καταιγίδα του τσιμέντου. Με τη συνδρομή δηλαδή οπλισμένων Αλβανών και Αράβων, τα κτίρια αυτά κάηκαν και τα μαγαζιά καταστράφηκαν προφανώς γιατί εξυπηρετούσαν τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Πλέον αναλαμβάνει η επιστήμη.

Η συγκεκριμένη ιογενής πάθηση είναι ένα είδος ιδεολογικού αυτισμού και είναι σίγουρα κληρονομική αλλά και μεταδοτική μέσω των ΜΜΕ και του αέρα. Φαινομενικά είναι ένας ακίνδυνος ιός για όσους έχουν αναπτύξει δυνατό νοημοσυνικό σύστημα και σε όσους καταναλώνουν από νεαρή ηλικία σεβαστές δόσεις ελευθερίας προκειμένου να οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος.

Η σοβαρότητα της πάθησης μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα και μέσω της μέτρησης εκείνης της ουσίας που εκκρίνεται από τους αδένες της κοινής λογικής που εντοπίζονται στην περιοχή μεταξύ ματιού και αυτιού, και στις δύο πλευρές του κεφαλιού. Όταν οι δείκτες έχουν πέσει πολύ κάτω από τον μέσο όρο ενδείκνυται για όσους έχουν φυσιολογικές μετρήσεις, να απομακρυνθούν πάραυτα από το σημείο καθώς κινδυνεύει άμεσα η υγεία τους από την χωρίς έλεγχο εκσφενδόνιση κοτσάνων.

Επιστήμονες που συμμετείχαν στα τελευταία παγκόσμια συνέδρια Ιατρικής έχουν καταλήξει από κοινού στο συμπέρασμα πως όταν η εκσφενδόνιση κοτσάνων και μάλιστα ασύμμετρων επαναλαμβάνεται από τα ίδια άτομα πάνω από 1 φορά στην ίδια συζήτηση, και παρά την έγχυση κοινής λογικής με τη σύριγγα της δομημένης επιχειρηματολογίας μέσα στη φλέβα «εθνική συνείδηση», να σταματήσει επί τόπου κάθε περαιτέρω προσπάθεια καθώς θα θέσει σε άμεση απειλή την ακεραιότητα και των υπόλοιπων αντικειμένων στον χώρο έστω κι αν δεν κυλάει ούτε μία στάλα αίμα μέσα τους.

Προτείνεται να περάσει λίγος χρόνος και με το που ο παθών αποκτάει πχ κάποια ιδιοκτησία αν δεν έχει ήδη και απλά δεν το παραδέχεται, να μαζεύονται τα απαραίτητα καλόπαιδα που θα του την κάνουν γης μαδιάμ προβάλλοντας επιχειρήματα του τύπου «εντάξει πώς κάνεις έτσι που σου σπάσαμε το μαγαζί/σπίτι/αμάξι/ποδήλατο σου, εδώ οι παλιοί μέχρι και φόνο έκαναν εναντίον πολλών Τούρκων, δεν θα τους έλεγες όμως και τρομοκράτες! ε; ε; ε;»

Εν τω μεταξύ τι τρελό ποσοστό είναι αυτό, όλα τα αριστερά τζιμάνια να μην μπορούν να γράψουν 1 πρόταση με τόνους και χωρίς ορθρογραφικά λάθη; Φυσικά οι δυσλεκτικοί εξαιρούνται από αυτή την μέτρηση, αλλά πόσο πιθανό είναι να έχουν και οι 9 στους 10 που μισούν τον έλληνα μικρομεσαίο τη συγκεκριμένη δυσκολία;

Και πόσο φρικιαστικό είναι επειδή δεν έχουν για παράδειγμα δουλειά και δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι να ζουν άλλο μόνο με τα λεφτα του ΟΑΕΔ να πρέπει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος να βρεθεί σε πολύ χειρότερη θέση;
ΑΡΡΩΣΤΟΙ Ε ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

 

3 responses to “Αρρώστια

 1. Γράφεις, υπό τύπον σάτιρας « … τα κτίρια αυτά κάηκαν και τα μαγαζιά καταστράφηκαν προφανώς γιατί εξυπηρετούσαν τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και του Βερολίνου. »

  Θα σου απαντήσω όμως, υπό τύπον μονότονης λογικής, ότι τα κτίρια αυτά ήταν παράγωγα της ατομικής ιδιοκτησίας, τσιμεντένιοι ψηφοφόροι του αδίστακτου φιλελευθερισμού, μικρά αδελφάκια της ιδιωτικής επιχείρησης StarBacks, νεαρά συγγενούδια στο νεοφιλελεύθερο κατάστημα «Kosta Boda», αδυσώπητοι κτιριακοί απόφοιτοι του πανεπιστημίου οπτικο-ακουστικής προπαγάνδας, που δίδασκε ο πρυτανικός κινηματογράφος «Αττικόν», κτίρια παράγωγα που προϋπήρχαν σαν οικοδομικοί τόκοι από την ιδιωτική Εθνική Τράπεζα στην οδό Αιόλου, που προϋπήρχαν ως τσιμεντο-κρατορικά παράγωγα από την ιδιωτική τράπεζα Eurobank στην οδό Κοραή και που τέλος -Ανάρχα Τριάς Ελέησον Ημάς- προϋπήρχαν ως πολεοδομικά παράγωγα αντι-κομουνιστικής αρχιτεκτονικής, παράγωγα από το ιδιωτικό κατάστημα της ιδιωτικής Alpha Bank στην ιδιωτική οδό Πεσμαζόγλου.

  Όπως καταλαβαίνεις, αρκετά κάψανε οι Αναρχικοί (αντι-κρατικοί εμπρησμοί) κατά την προηγούμενη δεκαετία και ήταν καιρός επομένως, να καούν ιδιωτικοί επιχειρηματικοί στόχοι, διότι αυτοί χαλάνε τον κομμουνισμό, αυτοί με τα περίπτερα, με τα βιολογικά μπακάλικα, με τα συνεργεία ηλεκτρικών συσκευών, με τα σιδηρουργεία, με όλα αυτά τα καπιταλιστικά παράγωγα του ιδιωτικού κέρδους, που απειλούν την ισο-υποσχετική κοινωνικοποίηση και εμποδίζουν τον φτωχό να φάει με ωραία, κρατικά, δημόσια κουπόνια, που θα εξαργυρώνονται σε ετοιμοθάνατες ευτυχώς, ιδιωτικές επιχειρήσεις.

  Όταν καούν Κρατικά Μέρη (περίπου σαν την εφορία δίπλα από τη Marfin, αλλά όχι τόσο ΚΥΠατζίδικα) να συζητήσουμε και για αναρχικούς.
  Τώρα που ήταν ιδιωτικά τσιμεντένια παράγωγα του καπιταλισμού, επειδή εχθρός των ιδιωτών δεν είναι οι αναρχικοί, αλλά οι Σταλινικοί και λοιποί communistas, είμαι κάμποσο σαστισμένος.
  Από τότε που το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τον Τραπεζίτη Ελλάδος (ΚΚ = Μόνο Μία Ελληνική Τράπεζα), ήταν δεδομένο ότι θα καίγονταν πάρα πολλοί μεροκαματιάρηδες και αρκετοί ιδιωτικοί …της Μιχαλούς…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s